Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Nincs erőm rendes bejegyzés írni, de azért ezeket még rögzítem

2009.06.20. 22:34 - ash

Beszélgetünk. A számítógép fontos szereplője életünknek, mint az alábbiakból látszik. Tisztában vagyunk veszélyeivel és előnyeivel is.

Én: Eltűzöm a hajad, mert nem látsz tőle és elromlik a szemed.

Ada: Ha a számítógép előtt ülsz sokat-sokat, akkor is elromlik a szemed.

*

Szoktunk az amazonon vagy a pagony.hun belelapozós könyveket nézegetni, ha már nagyon unom azt a nyolcvan mesekönyvet, ami a polcon vár. Ada, ha egy könyvborítót lát a képernyőn, mindig mondja is, hogy lapozzunk bele. Persze nem mindig lehet, akkor konstatáljuk, hogy ez épp nem olyan könyv. Aztán, Szutyejev-olvasás közben:

A Vidám meséket láttuk a számítógépen, de nem lehet a nyíllal belelapozni, csak kézzel, így. (és mutatja, hogy kell lapozgatni az igazi könyveket)

*

Egyfolytában éneklés van itthon. Szövegösszevonás, szóösszevonás, mondókák, halandzsa, mindegy, csak hangos legyen és sok. Aztán születnek ilyenek is:

Ad notam Hová mész te kis nyulacska

Sza-ba-díts meg a go-nosz-tól,

Ingyom-bingyom tá-liber, tu-tá-liber má-liber, lalalala.

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr801197775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása