Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Dolgok

2009.04.03. 11:03 - ash

Megvolt a második születésnap és megvolt a gyerekszoba festése-tapétázása is. Előbbiről majd külön.

A festéstől kicsit féltünk, mert Adus mindig elmondta (görbítve), hogy széééép a régi tapéta és ne szedje le a festőbácsi... Hasonló színt választottunk, mint a régi csúnyaállatos tapéta, hogy kisebb legyen a változás (remélem, nem fogja nagyon ütni, mármint színben, a világoszöld fal a kék habszivacselefántot, aki egyéb habszivacs dzsungellakó barátaival felkerül majd). És aztán láss csodát, a lány nemhogy kiakadt volna, hanem érdeklődve figyelte a munkálatokat (a héten hétfőtől csütörtökig tartottak). Ma visszarendezzük a szobát és visszapateroljuk az elsőszülöttet is, kíváncsi vagyok!

Másrészt: ma voltam utoljára többpontos vérvételen és cukorellenőrzésen. Hát, nem tudom, mi fog kevésbé hiányozni, a tű a karomban vagy a 24 órás vizeletgyűjtés... Járok ctg-re, Borsó nagyon-nagyon rendes gyerek és mindig szép szívhangot produkál, egyelőre nincs arról szó, hogy százszor meg kéne ismételni kólával és csokival körítve, mint Adával. Jövő héten UH, már tűkön ülök, megvolt az utolsó labor, a streptoszűrés, ez már valóban a célegyenes! Szmájli: :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr581043551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása