Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Kacagás és reszketés a Peppa Malac Parkban

2012.08.01. 11:29 - ash

Címkék: vidám

Szombaton volt Ada névnapja, úgyhogy felkerekedtünk és elmentünk a Paulton's Parkba: egy olyan vidámparkba, ami külön Peppa Pig szekcióval büszkélkedhet. A gyerekek nem voltak csúcsformában a héten, szóval mindenképp valami hiperprogramot szerettünk volna találni. Hát sikerült, csupa nevetés, madártrilla és jó magaviselet volt a nap! A jegyeket a neten rendeltük (a belépőket érdemes megnézni előre, mert olcsóbbak szoktak lenni, a National Trust tagsággal is mázlink volt), aztán drukkoltunk, hogy Lencsi átférjen az egyméteres korlát alatt, mert így ingyen bemehetett. 10-re értünk oda és fél 6-ig, zárásig maradtunk, alvás persze nem volt, így hazafelé fél perc alatt elaludtak mindketten a kocsiban. Legalább már tudjuk, hogy ha megfelelő izgalmakkal telik a nap, akkor Lencsi is kibírja pihenés nélkül (pedig vittük a babakocsit is a kisasszonynak, hogy Adát ne kelljen kiráncigálni, ha Lencse mégsem bírná).

Ada kedvence a George's Spaceship nevű játszóház volt, Lénának pedig MINDEN tetszett. Amúgy valószínűleg Adának is, csak épp a játszóház jutott eszébe, amikor kérdeztem.

Szónak valószínűleg a katicás minikörhinta, olyan boldogan mosolygott rajta, nekem pedig a régivágású körhinta, ami pont olyan, mint amilyenben Törőcsik Mari ült Soós Imrével. A különbség Mari és énköztem az, hogy így is merev voltam a rettegéstől, ha valaki hozzáér a hintámhoz, pláne ha megrángatja, tuti elájulok.

20120728_153859_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr624688742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása