Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Bucklebury Farm Park

2012.11.05. 22:43 - ash

buckelbury_1352151775.jpg_902x600

Az elmúlt hónapokban, amikor még enyhébb volt az idő, jártunk két nagy parkban: ezek nem a szokásos sétányos-szaladgálós helyek, hanem valahol a vadaspark-állatkert-játszóház-kirándulóhely metszetében helyezkednek el. Az első a Bucklebury Farm Park volt, ami, ahogy a neve is mutatja, a tanyasi állatokra specializálódott, működő tanya. A bejáratnál kaptunk egy nagy zacskó etetőkeveréket, amivel a nap folyamán jóllakattuk a szarvasokat, kecskéket, szamarakat, lámákat, bárányokat, malacokat, őzeket. A gyerekek kipróbálták a fajátszóteret, aztán felfedeztük az egyik minitúravonalat, felmásztunk a magaslesre, majd felültünk a menetrendszerűen közlekedő traktorjáratra, ami tett egy nagy kört a farm külső területén és megállt egy nagy csapat heverésző szarvas előtt.  Akik egy kicsit sem féltek az emberektől. A szarvasokat a Harry Potter szereplőiről nevezték el, Ron Weasleyt meg is etettük. Amikor a traktor visszakanyarodott velünk, piknikeztünk egyet és folytattuk az etetést, volt, aki szamaraknak kedvezett (Szó), volt, aki a kecskéknek (a gyerekek). Én főleg a mindenhová kipakolt kézfertőtlenítő-géles tubusokkal ismerkedtem. 

A nap végén a kölykök még lecsúsztak ötszázhuszonháromszor az óriáscsúszdán, Szó pedig többszörös nekifutás után a szabadeséssel indító halálcsúszdán. Egy fiús apuka gratulált a bátor férjemhez. Büszke is voltam rá, egyedül merészkedett fel a vagány nyolcévesek közé!

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr434892772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása