Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Kéményseprők

2009.01.30. 22:13 - ash

Kéményellenőrzés volt ma nálunk. ("Szerencsére" nem ellenőrizték igazán, akkor kiderült volna, hogy nem is lehet kinyitni a kis ajtót, de ez most mindegy.)

Ada: Kéményseprő, mint a dalban?!?! Mint a Maszkabáltban?! Fúúú...!

Magán kívül volt, a kormosoktól pedig kapott kéményseprős matricákat. A kis lelkes. (Dúl a Maszkabál-őrület, igen. Kedvence az Orvos, a Tigris és a Kéményseprő. Nem, nem a Tündér, a Virágcsokor és a Katicabogár...)

Szép nap volt amúgy, mintha az elmúlt pár nap szenvedését elfújták volna, sokat aludt, így nagyon vidám és nyugodt volt, eljátszott egyedül (ami nem azért jó, mert nem nekem kell vele foglalkoznom, hanem azért, mert ilyenkor tudom, hogy kiegyensúlyozott és derűs), kedveskedett, bohóckodott. És evett is! Mi kellhet még?

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr42913311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása