Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Léna fejlődik

2009.12.08. 12:59 - Szeder Apa

Kijött végre az alsó két foga, teljesen egyszerre. Azt reméltük, jobban fog aludni tőle, nem ez lett, inkább sürgősen elkezdte növeszteni a felső kettőt is, reméljük ez már hamarabb kijön és sikerül aludni egyet még idén. Viszont az alsó két fog-hegy nagyon izgatja és piszkálja a nyelve hegyével állandóan, nekem úgy tűnik, ez segített neki elkezdeni hangokat formálni. Az eddigi boldog vagy mérges sikkantások helyett most már határozott ba-ba-ba, bla-bla-bla van, irtó cuki.

Kúszik mint a villám és egyre magasabbra mászik, sokat térdel, dolgozik a mászáson. Le kéne engedni az ágyat meg a járókát...

Imád kinézni az ablakon, pont mint a nővére anno, csak neki már van kint forgóvirág is, teljesen lenyűgözi néha. Boldog és kedves gyerek, ha hazaérek, 1000W-os vigyorral teper felém (Ada jobb napjaiban felnéz).

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr381583222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása