Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Pólyatábor 2010

2010.11.10. 16:50 - Szeder Apa

Idén (október 22-24) Bogácsra vonult a csapat, meglepően jó időt fogtunk ki, szerencsénk volt, hazafelé induláskor már esett. Az igazat megvallva nem csináltunk semmit, péntek este érkeztünk, egy kis esti felnőtt buli (mindenki punnyadt-fáradt), aztán alvás, bár Léna már benne volt a fognövesztő projectben, tehát néhányszor már éjfél előtt bejelzett, meg utána is párszor. A szállás kellemes, kényelmes volt, bár láthatóan melegebb időre van tervezve, amíg be nem fűtöttek rendesen, addig fáztunk is egy cseppet. Szombaton az volt a program, hogy elmentünk sétalni, ami ebédelésbe csapott át, többmenetes téblábolás után végül a kőkorszaki pocaktömőben (vagymi) kötöttünk ki, a Flintstone-tematikájú berendezés (vastag rönkökből készült asztalok-székek) jól bírta a gyerekrohamot. Meglepetésként megérkezett Lacipapa meg Animama meg Marci meg Zsuzsika, akik almával és pálinkával érkeztek és Léna is aludt egyet Zsuzsika ölében (elhúzódott az ebéd, persze). Délután az apartmanokhoz tartozó játszótéren futtatuk a gyerekeket, Ada meg Erzsike teljesen egymásra cuppant, vendégségbe mentek egymáshoz, Erzsi még sétálni is eljött velünk vasárnap.

Raktunk tüzet, homokoztunk, mászókáztunk, szaladgáltunk, hintáztunk... A nyaralás fő témája mindenképpen a műanyagmotoron leszáguldás a lejtőn volt, a nagyobb pulyák szabályos bajnokságot tartottak és alig néhányszor csapódott bele valaki a parkoló autókba. Jövőre hamarabb, melegebb időben, talán ugyanitt?

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr842406638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása