Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Erzsike

2012.01.03. 11:31 - ash

Ada nagyon jó barátnője Erzsike. Képekkel illusztrált kapcsolatuk megérne egy külön posztot, két nap különbséggel születtek és egy hónapos koruk óta rendszeresen találkoznak. (Tulajdonképpen már az anyjuk hasában is sokszor buliztak együtt.) Idén nyáron együtt jártak királylányos táborba egy hétig, a Naphegyre, a Bilimbó családi napközibe. A tábor szuper volt, hasonló időbeosztással, mint az ovi -- csak sokkal jobb felszereléssel és montessori pedagógiával. Mi, anyák, délután mentünk értük a kicsikkel a hónunk alatt és hazafelé többször is megálltunk a Vérmező déli csücskében lévő játszótéren. (Ahol, ha egy kicsit megrugdostam a kavicsokat, ott volt a gyerekkorom is.) A háttérben a nevezetes szitakötős szobor!*

 

 

 

*Na, álljunk csak meg egy pillanatra. Önelemzés: lehet, hogy megvan a szárnyas lényektől való undorral vegyes rémületem gyerekkori forrása?

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr773515961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása