Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Ada 5

2012.04.11. 12:23 - ash

 Vagyis, amikor ezt írom, már 5 éves, 2 hetes és 6 napos...

Szemlélődő. Szeret bogarászni, napi 2-3 órát olvas teljes beleéléssel, minden érdekli. Szereti, ha olyan kérdéseket kap, amikre tud válaszolni, ilyenkor boldogan és részletesen válaszol is. Kicsit zavarba jön és félénk lesz, ha valamit nem tud, úgyhogy próbáljuk benne erősíteni, hogy tudni jó, de nemtudni is érdekes, mert akkor lehet tanulni.

Okos.

Kicsit szorongós, de ha feloldódik, néha az övé lesz a főkolompos szerepe.

Vidám. Sokat nevet és van humora. (Ezt az óvónénik külön kiemelték. :) 

Összecsiszolódott a húgával. Sokat vannak együtt és sokat játszanak együtt, Lencsi már partner mindenféle szerepjátékban és sokszor szinte szárnyalnak együtt. Persze veszekedés is van, főleg egy-egy áhított játékon vagy papírfecnin, de (én úgy érzem), egyre kevesebb. Ada sokat próbálja tanítani Lénát, sőt, néha még nevelni is és időnként velünk is úgy beszél, mintha mi lennénk a "nagyok", a hugi meg a "kicsi", akit meg kell vitatnunk.

Nagyon szeretjük. Igazi első gyerek és lassan igazi nagylány. Közben pedig még mindig nagyon kicsike...

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr414382913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása