Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

A fehér ló

2013.06.24. 22:47 - Szeder Apa

Címkék: kirándulás white horse

Kultúrprogram és kirándulás, kettő az egyben: elmentünk Uffingtonba, megnézni ezt:

White horse a neve. Mi ugyan nem láttuk ilyen messziről, de a gyerekek közelről nagyon élvezték, hogy ki lehet találni, melyik része micsoda. Ez egy krétakőből megrajzolt, kb. 3000 éves rajz, a Nazca vonalak itteni megfelelője, nem tudják miért csinálták, de szép és érdekes. Gyönyörű helyen van, egy domb oldalán, egy hatalmas mező közepén, ahol mindig kegyetlenül fúj a szél.

DSC_0435.JPG

Nagyon jól bírták a lányok a sétát, megmásztuk a dombot és a szomszédos Sárkány-dombot is, ahol a helyi legenda szerint Szent György legyőzte a sárkányt. Megpróbáltunk sárkányt eregetni a Sárkány-dombon, közepes sikerrel, túl erős volt a szél és felcsavarta a sárkányunk.

DSC_0451.JPG

A visszafelé sétán nem akartunk visszamászni a hegyre, ezért átvágtunk a réten a tehenek között, de a kerítések végül egy hosszabb útra tereltek minket, mire odaértünk a kocsihoz, már éppen esett az eső és mindenki nagyon el is fáradt, még ki se kanyarodtunk az országútra, amikor már aludt mindenki, aki tehette.

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr785376572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása