Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Lencsi 6 hónapos és 10 napos

2009.11.03. 13:59 - ash

Hát, ezzel a beszámolóval elkéstem, részben a múlt heti betegséget, részben a nemalvást okolom.

És akkor el is érkeztünk az egyik fontos közölnivalóhoz: Léna Zsófia alvókája elromlott. Gyakran felébred éjjel, van, hogy óránként, de arra is akad példa, hogy több órát ébren van. Sírdogál, kiabál, nyekereg, szeretne aludni, de nem tud. A fogát hibáztatjuk (valószínűleg jogosan) és reménykedünk szebb (vagyis pihentetőbb) időkben.

Kúszik. Bejárja a lakást és nagyon büszke és nagyon aktív és nagyon kíváncsi. Mindent megkóstol. Amúgy egész pontosan 6 hónaposan és két naposan kezdett úgy igazán haladni.

Eszik. Almát, sütőtököt, répát. Amikor először kapott, csak úgy repesett, remegett a kanálért, ilyen elszántságot és örömet nem láttam még étellel kapcsolatban. Örülünk!

Szeretgethető. Ha puszit adunk a homlokára, odafúrja a buksiját és kér még. Amikor ringatom, a nyakamba gödöríti magát és félálomban húzogatja a tenyerét a karomon, mintha simogatna. Ha jóllakott, hasra fordul az ágyon, leteszi a fejét és félmosollyal tűri (vagyis inkább elvárja), hogy simogassam a hátát. Mi pedig szívesen szeretgetjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr541495819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása