Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Advent 2010

2010.12.19. 18:57 - ash

Érdekes, szép, de nehéz őszünk volt, sok munkával, nagyon sok (gyerek)betegséggel és sok új helyzettel. Kíváncsi voltam, mit hoz a december, ami a novembertől áprilisig tartó időszak egyetlen elviselhető hónapja. Legalábbis szerintem.

Ada sokat hiányzott mostanában az oviból, de a karácsonyi ünnepségre szerencsére be tudott menni és nagyon élvezte is. Az óvónők mézest sütöttek nekik, a nagycsoportosok műsort adtak és minden szobában volt karácsonyfa közös csoportajándékkal. A barátainknak készítettünk karácsonyi ajándékot és Adus szeretett volna az óvónőknek is vinni. Azt sajnos most nem írhatom le, hogy mi is volt ez a bizonyos ajándék, de a legfontosabb tulajdonsága, jelesen hogy világít a sötétben, lenyűgözte Rita és Nóri nénit. (Vagy csak Ada lelkesedése? Mindegy is.)

Az ajándékkészítés mellett beborítékoltuk a karácsonyi lapokat is. Szerencsére volt segítségem.

Mostanában sok hó esett -- nem is emlékszem ilyen fehér decemberre --, tegnap szánkózni mentünk. Van egy saját téli erdőnk is (adventi naptár helyett), minden nap egy fenyőfával sűrűsödik a rengeteg.

 

Készítettünk mézeskalács házikót is, a gyerekek és a vendégek (D és G) dekorálták. Duplókockákkal támasztották ki, amíg megköt, előtte természetesen statikai vizsgálatot is végeztek!

 

 

 

Öt nap múlva karácsony. Miért repül el minden évben ilyen hamar az advent? 

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr92526353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása