Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Szaturnusz

2011.12.05. 21:29 - Szeder Apa

Voltunk Álmiéknál a hétvégén, miközben az anyák börziánerkedtek. Volt egy kis gyurmázás is, Álmos készített egy bolygót, gyűrűvel. Mivel azt gondoltam, hogy ha valaki összesen egy dolgot tud a naprendszer bolygóiról, az az, hogy a Szaturnusz a gyűrűs, megkérdeztem Adát, hogy szerinte milyen bolygót készített Álmi? Meglepett, hogy nem vágta rá elsőre, hanem félrevonult gondolkodni. Aztán először az én fülembe súgta a megoldást, majd csak miután meggyőződött, hogy helyes, közölte a többiekkel. Gyanút fogtam, vajon min gondolkodott eddig? Kiderült, hogy sorban tudja az összes bolygó nevét (fel is sorolta a Merkúrtól kezdve, majd visszafelé is, kis segítséggel - azért kicsivel, mert én se tudom visszafelé :) ) és valószínűleg maga elé idézte a gyerekszobában fellógatott kis naprendszert, majd kiszámolta, hogy melyiknek van gyűrűje. (Már vagy fél éve nem kerültek szóba bolygók nevei)

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr883441159

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.07. 18:06:39

Share: Facebook Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása