Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Newbury majális

2013.05.09. 19:07 - ash

lena_fishandchips_1368119331.jpg_612x612

Itt május 1. nem munkaszüneti nap/ünnep, de május első hétfője igen és általában ekkorra időzítik a May Day-jel kapcsolatos tevékenységeket. A városban hajóverseny volt, amire saját készítésű járművel lehetett nevezni, illetve vásár és mulatság a parkban. Mivel Aduska épp jól volt, kinéztünk a bulira. A gyerekek felültek a körhintára és kaptak fish and chipset is -- bár Ada végül az otthoni paradicsomlevesre szavazott, mert az "olyan lett, mintha valamelyik nagymama készítette volna".

Különösebb mondanivalóm nincs is a hétfőről, mert Adának végül megint megfájdult a füle és egész héten itthon volt, de azért szép emlék, mert nyárias volt az idő, lehetett piknikezni és szólt a zene. A képen Lencsi az új ruhájában van, amin elefánt és zsiráf tanyázik és ami szerinte csodálatos

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr1005291804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása