Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Betegségről, medvékről, kéményekről

2008.11.10. 21:38 - Szeder Apa

Ma reggel Vera vérvételre ment, én maradtam Adával otthon. A szokásos "Anya visszajön" sessiont elkerülendő, probáltam neki elmondani, hogy anya orvoshoz ment. Meglepő módon erre elkezdte mondogatni, hogy "Maci-maci, ott-ott", amit nem tudtam mire vélni, hiszen Brúnó, a nagy fehér medve ott volt mellette. Odavitt a könyves szekrényéhez és rövid keresgélés után meg is találtuk a Bubu maci beteg lesz c. opuszt. Megmutatta belőle az doktor bácsit, elmondta, hogy "meghallgatjuk", a sztetoszkóp szóval kicsit megküzdött, de legyőzte. Elmondta, hogy a Bubu megeszi a gyógyszert ("hammhamm") és hogy a róka almát vett Bubunak. Észrevételezte továbbá, hogy a Bubu játékházikóján a kémény nem füstöl, pedig a füst általában "száll fel, így-így".

Később Brúnót látta el, beleültette az etetőszékbe, majd kis segítséggel a szakálkát is ráadta. Később kért "kaját" is neki, és ügyesen megetette a műanyag tányérból a kiskanállal. Ezután azonban nézeteltérésünk támadt azzal kapcsolatban, hogy adhat-e tejet a macinak a saját cumisüvegéből a kiskanálba töltögetve, de ez már egy másik történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr30762336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása