Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Kicsi baba, Köldökbaba

2008.11.25. 12:33 - ash

Adának elmeséltük, hogy a hasamban egy kisbaba van. Én csak nevetek azokon, akik szerint a két év alatti gyerekük "pontosan tudja és érti, mit jelent ez" (idézet), hiszen még mi sem tudjuk és értjük, mit jelent, ha kétgyerekes család leszünk, de azért kíváncsiak voltunk, hogy reagál. Hát úgy, hogy nagyon-nagyon izgatja a dolog és gyakran jelzi, hogy meg szeretné nézni, ilyenkor a köldökömben keresi: ő nevezte el Köldökbabának is. Mostanában a képzeletbeli játékokban is nagyon jó, gyakran hoz láthatatlan virágot, kavicsot, buborékot nekem, amit időnként vissza is kér, tehát illik emlékezni arra, mit adott oda korábban.

Vasárnap este, vacsora, fürdés és fogmosás után. Idill. Ül az ölemben, beszélgetünk, igyekszem megfésülni. Felhajtja a pólómat.

Ada: Anya, megnézed Köldökbabát. Vegyük ki -- két ujjával odacsippent és "kiveszi". -- Kivágjuk ollóval majd, jó?

Én: Tessék...?! Nem jó! Tedd szépen vissza!

Azt hiszem, beszélgetnünk kell még a dologról...

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr61787558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása