Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Tapsifüles a kisbabának

2009.03.20. 21:07 - ash

Rossmannban vásárolunk.

Ada: -- Vegyük meg ezt a tapsifüles nyulat a Lénakisbabának, anya!

Anya: (olvadozik)

***

Anya, bezársz! (vagyis öleljem át a két karommal, ezt a Györgyimamával fejlesztették ki)

***

 

Ma voltam orvosnál. Hosszú beszélgetést folytattunk a császár-nemcsászár kérdésben. Ahogy nézem, jópár dolognak teljesülnie kell, hogy "sikerüljön" a normális szülés, de azért biztatott. Kezdetnek a hegvastagságot nézik, aztán ott van a cukorprobléma, na meg ugyebár el kell indulnia a szülésnek terminus előtt, mert túlhordani nem fognak hagyni (még szerencse, hogy 3-4 nappal idősebb ez a terhesség, mint papíron, egyébként ezt a nemtúlhordást más kórházakban nem veszik ilyen komolyan). Ez utóbbi kemény diónak tűnik, mármint azért, mert én ahhoz vagyok "hozzászokva", hogy tíz napos túlhordás és még semmi... Mindenesetre hamarosan elkezdem szedni a homeopátiás golyócskákat, hátha azok hozzák meg a kívánt eredményt. Kemény heteink lesznek, ha pedig császár (ne, ne, lécci ne...!), akkor utána még keményebbek... de legalább végre tavasz van és a gyerekszoba új tapétát kap és 6-kor még világos van. És egyébként is, ki akarom élvezni a terhesség végét és nem parázni!

Ja, még valami: az orvosom szerint farfekvéses a bébi. Ezen alaposan meglepődtem, a pár héttel ezelőtti UHn még fejvégű volt, nem is hiszek neki teljesen, mert ez aztán már tényleg nem hiányzik!

És hogy róla is írjak: sokat mocorog. És nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk már rá! Nagyon!

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr961015073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása