Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Akkor a nyaralásról

2009.07.16. 12:43 - ash

A betegségnek vége, szerencsére, most írok a nyaralásról.

Szentbékkálla, csakúgy, mint tavaly. A sok légyen (lovak vannak nem messze) és a járványon kívül nagyon jó volt. Ugyanaz volt a szobánk, mint tavaly, a lányok gond nélkül aludtak egy helyiségben, Lencsi rászokott a hajnali 4-es evésre (persze utána még visszaaludt), Ada rengeteget volt kinn, játszott a többiekkel, szaladgált, "tapasztalt", és a szülők is tudtak valamennyit beszélgetni és pihenni. (Legalábbis mi igen -- nem volt minden családban ilyen ideális az alváshelyzet...)

Sétáltunk a faluban és a templomhegyen, voltunk a Balatonnál (Ábrahámhegy és csak egyszer, de az is elég volt) és Tapolcán, Ada és Szó elbicikliztek a salföldi majorba, ettünk a szomszédos étteremben és sokat voltunk a kertben.

Tanulságok:

1. kinn lenni jó,

2. Tescóba két gyerekkel többet nem,

3. a gyerekek miatti kialvatlanság és a szülők közti feszültség egyenes arányban állnak, sőt, egymást erősítik (mi most nem voltunk kialvatlanok szerencsére, de persze van múltbéli tapasztalat),

4. ha egyvalaki beteg, mindenki beteg lesz,

5. a zsályás krém jó az aftára. 

Azért (is) jó kisgyerekesekkel együtt nyaralni, mert utána az ember jobban látja saját hibáit és erényeit (is).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr901249157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása