Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Hajózunk és sétálunk

2010.06.06. 15:26 - ash

A Zürichi tavon felszálltunk a menetrendszerinti hajóra és elmentünk egy másfél órás kis körútra. Ada kicsit kiakadt a hajókürtön és rémülten kérdezgette, hogy ugye nem szólal meg többet, Léna elaludt és békésen ringatózott, én kávéztam, na meg süttettük magunkat a gyönyörű időben és csodáltuk a tájat meg a fényűző vízparti házakat, télikerteket és víz fölé kinyúló zárt stégeket. És fényképeztünk... nagyon klassz volt.

Innen indultunk: 

 

 Az egyik délután sétáltunk a környéken (mármint András környékén), nagyon szép és nyugalmas volt. A telefonommal fotóztam. Zürichi hangulat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, és: voltunk a Gugliban. Sajnos (és nyilván) nem lehetett fotózni, de ami tetszett: 1) ittam két jó kávét, 2) a sok-sok telefonfülke (például a képen alant), 3) az ebédlőbe vezető csúszda, 4) a szintek közötti tűzoltópózna, 5) a tifanilámpás, bőrkarosszékes könyvtár, melyben lcd-tűz ropogott (lásd lent), 6) a dzsungelszoba, ahol Ada szivárványt simogatott, 7) a pihenőszoba az akváriumokkal és a masszázsfotelekkel, 8) a padlószőnyeg, mert Léna nyugodtan tapicskolhatott, 9) és hogy egyedül voltunk az egész épületben, ami így pünkösdvasárnap nem is tűnt munkahelynek. Képek a Gugliról a gugliról:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr92060609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása