Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Tenger, tenger!

2011.07.31. 10:49 - ash

Múlt héten Horvátországban nyaraltunk. Egy kis falut, Medulint választottuk, mert ott találtunk homokos partot és mert az Isztria-félsziget viszonylag közel van. A homokos part végül nem tetszett (rengeteg cigicsikk és nagy tömeg), de a közelben van a Kamenjak-félsziget, ennek nagy része természetvédelmi terület és gyönyörű strandjai vannak. A hét fénypontjai:

1) Amikor rájöttünk, hogy jól tettük, hogy hajnali 2-kor indultunk, mert ugyan elég fáradtak voltunk délre, de legalább elkerültük az óriási tömeget.

2) A remeterákverseny: úgy kell játszani, hogy a család férfitagja remeterákokat pakol egy parti sziklára, a család nőtagjai feszült figyelemmel követik, hogy melyik mászik először vissza a tengerbe. A kiskorú játékosok opcionálisan kis kannából tengervízzel locsolják a versenyzőket.

3) Tintahal, csevapcsicsa.

4) Eső Rovinjban: a zápor kisöpörte a turistákat, így láttuk a várost "magában" is. Plusz a gyerekek végre felvehették a gumicsizmájukat.

5) Kettő pálmafa a kertben, amit csak mi használtunk. (A kertet, nem a pálmafákat.)

6) A tenger. 168 óra sószoba.

7) Gyönyörű és meleg idő. És ami a legjobb, hogy a férjemet  idézzem: "nyaralás volt és nem változott szívássá".

Kamenjak-félsziget, játék:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rovinj, a Szent Eufémia templom dombján. Léna szájában cumi, altatási kísérlet örvén (hiába persze):

  

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr273113779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása