Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Böjtmás hava

2012.04.11. 12:18 - ash

Vagyis március. Voltunk mindenféle programon, lássuk távirati stílusban:

Eljutottunk végre Barcikára, sőt, a gyerekek nélkülünk maradtak ott 5 napot. Úgy tudom, jól viselkedtek és jól érezték magukat! Közben mi itthon dolgoztunk (nekem már nagyon kellett és tulajdonképpen azóta sem sikerült), moziztunk, vacsoráztunk. És furcsálltuk a nagy csendet itthon... Felköszöntöttük Ákos unokatesót is első születésnapja alkalmából:

 

 Barcikán játszótereztünk is:

 

 

 

 

 

 

 

Március 15-én természetesen a Bambiba mentünk, idén Erzsikéékkel és Borival. A pincérlányok ez alkalommal csak egy egész csöppet voltak idegesek a gyerekek miatt. Az ember azt gondolná, már megszokták, hiszen mindig vannak gyerekesek, de úgy látszik, erre hiába várunk. Nem baj, azért mi szeretjük a helyet! A gyerekek persze nagyon jól érezték magukat, szaladgáltak a terasz üres oldalán és játszottak az asztalnál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anya és apa a napsütéses Bambiban:

 

 

 

2012-03-15 12_22_23.jpg 

 

 

 

Másnap a budakeszi Vadasparkba mentünk a Dió-családdal.

 

A lányok persze nagyon élvezték a közös kirándulást. Bár tulajdonképpen Ada (és Lencsi is) bárhová boldogan repül, ha azt mondjuk, hogy Erzsi is ott lesz...

 

Aztán elugrottunk az állatkertbe, ahol például elefántok is voltak. Izgalomhegyek.

2012-03-17 10_26_42.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr744382899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása