Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Ünnepek folyt. köv. kis késéssel

2010.02.20. 15:50 - ash

Amikor hazatértünk Budapestre, az Attilán volt nagy családi találkozó, Hani és Ada (megint) sokat játszottak együtt. Ez nagyon jó, mert Ada megtapasztalja, milyen lehet egy nagyobb testvér (és ez persze fordítva is igaz). Valamint Aduskának azért is nagyon jó, mert nem csak az én telefonomat nézegethette*, hanem az unokatestvéréét** is. A jelenlévő telefontulajdonosok közül kiemelt figyelmet kapott Csabi is, persze csak a kellő ráhangolódás-feloldódás után. Ja, és a legfontosabb: Dáviddal is találkoztunk, csaknem egy év után, egy puttonnyi ajándékkal érkezett és mindkét lány eléggé odavolt érte abban a pár hétben, amíg itthon volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az év utolsó napján buliba mentünk, gyerekes buliba. Viszonylag korán leléptünk (fél 9 körül), letettük a pulyákat és felnőttesen folytattuk, Zsófival és Domival. Nekik ez valószínűleg nyugdíjas tempó volt, de már megállapodott házas emberek, kezdhetnek hosszászokni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán ünnep volt még a farsang is, ami a szilveszteres bulihelyszínen volt. NAGYON SOKAT dolgoztam a lányok jelmezével (Napraforgó és Katica), őrült büszke voltam és vagyok magamra, hogy én varrtam őket. De lehetek is, nagyon jól néztek ki! Komolyra fordítva a szót: Adának nem megy könnyen a nagyobb társaságban való feloldódás. A farsangon egy rémísztő kalózt látott meg először, aminek következtében negyed órán keresztül ült az apja ölében, kizárva a világot. Utána is csak szép lassan vette fel a buli sebességét, de a végére persze belejött és haza sem akart jönni. A legjobban E. nyuszijelmeze tetszett neki, jó sokáig járkált utána a farkincáját húzogatva, egészen el volt képzedve, hogy milyen élethű... Lencsoka pedig fáradtsága ellenére elvarázsolódott és fel-alá tepert a forgatagban, rólunk tudomást sem véve. A többi jelmez is irtó helyes volt, katicák, tündérek, bohócok, szakács, napocska. Ja, mi, szülők bárányhimlős Pöttyös Panni és Vietnámi Ember voltunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* kitérő: a múltkor étteremben voltunk és szép lassan elkezdett körözni egy telefont nyomkorászó angol kislány körül, egyre kisebb sugarú köröket írt le, majd egyszerűen leült mellé és pipiskedve figyelte, mit csinál. A lány pedig nagyon helyes volt és hagyta.

** valójában nem is tudom, van-e neve annak a rokonsági foknak, amiben ők állnak egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr821776038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása