Ők

Lilypie Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

InstaSzeder

Beszokás, befogadás

2010.10.01. 14:44 - ash

Ott tartottam, hogy ovi, első pár nap. A rémes-sírós reggel után a következő kettő még sírós volt, aztán csak megszeppent, aztán pedig simán elköszönős, úgyhogy a kezdeti ijedtség és szorongás szép lassan oldódni látszott. Még mesze vagyunk a teljes beszokástól: ennek a legegyértelműbb jele, hogy Ada egyelőre nem hajlandó az oviban pisilni. Ezt muszáj lesz majd valahogy feloldani, de nem akarom siettetni, úgyhogy egyelőre kivárunk. Viszont, és ennek nagyon örülök, a kezdeti elutasítás után a gyerekekkel már egyre többet játszik és emlegeti is őket az ovi után, bár a felnőttekhez csak akkor szól, ha nagyon muszáj (ezt az óvónőtől tudom -- de őszintén szólva ez egyáltalán nem aggaszt).  

Kíváncsi vagyok, hogy egyhetes kihagyás után milyen lesz visszamenni jövő kedden (nátháskodás volt meg elutazunk). Drukkoljatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://szederinda.blog.hu/api/trackback/id/tr152337300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása